Organiseren van je huis, huishouden en administratie

Reviews

Hieronder staan een aantal reviews die door klanten zijn gegeven:

Samen met Annet is het zoveel makkelijker om op te ruimen. Vriendinnen hadden wel aangeboden om me te helpen, maar dat werden vaak gezellige theemomenten. Met Annet hadden we na drie ochtenden een groot deel van het huis opgeruimd. Dit had ik zelf of mijn vriendinnen nooit voor elkaar gekregen!

Ik kan altijd heel lastig keuzes maken. Ik wilde eigenlijk alles houden maar zag zelf ook wel in dat we uit ons huis groeide. Het was een hele stap om iemand hiervoor in de armen te nemen, maar wat was het een goede stap. Annet liet mij inzien dat ik niet alles hoef te houden. Ik blijk toch wel keuzes te kunnen maken, daardoor is ons huis nu een stuk leefbaarder. Dankjewel Annet

Ik weet nu precies wat ik in huis heb. Ik weet waar het ligt, hoeveel ik er precies van heb en hoeveel heb. Alles is keurig gelabeld, daardoor kan iedereen in huis nu alles vinden. Dit geeft super veel rust.

Wat ben ik blij met de samenwerking met Annet! We hadden zoveel spullen in huis staan dat we niet eens meer wisten wat we hadden. Annet heeft ons echt geholpen om alles een vaste plek te geven en een logische indeling te maken. Ze is heel ruimdenkend, creatief en echt een doorpakker. Wat ook heel fijn was is dat ze de spullen meenam naar de kringloop en zelfs spullen naar de stort heeft gebracht.

Heel prettig vond ik dat er eerst een plan werd opgesteld. Wanneer gaan we wat doen. Daar had ik behoefte aan. We hebben het volgens het plan afgewerkt. Aan het eind van de sessie bespraken we het en maakte we plannen voor de volgende keer. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Annet legt je geen verplichtingen op maar geeft alleen maar tips, zou je dit niet beter zo en zo kunnen doen. Je kan ook nee zeggen als je het niet bevalt, dat is ook prima bij haar. Ze is zeer zeker een professionele orgaziner die ik iedereen zou aanraden en eigenlijk iedereen zou wensen.