Organiseren van je huis, huishouden en administratie

Over mij

Mijn naam is Annet Wortelboer, 56 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen, woonachtig in Diever (Drenthe). Ik ben sinds 2019 professional organizer en sinds 2023 senior professional organizer.

Ik heb in de loop der jaren meerdere opleidingen gevolgd, waaronder een secretaresseopleiding, HBO-bedrijfskunde, een opleiding tot basiscoach aan Windesheim in Zwolle, de opleiding tot professional organizer bij het NBPO en Klinische Psychologie bij NHA Opleidingen. Eind 2023 heb ik de tweejarige Post HBO opleiding tot Senior Professional Organizer bij de School voor Organizing afgerond.

Na 16 jaar voor een grote verzekeraar te hebben gewerkt in verschillende functies, ben ik 11 jaar werkzaam geweest voor een goed doel. Daarna heb ik nog een jaar gewerkt als office- en eventmanager.
Met het professional organizen kun je zoveel goeds betekenen voor de mensen en heel concreet ook. Ik heb me daarom in januari 2020 volledig toegelegd op dit vakgebied.

Ik ben een geordend persoon en houd van structuur. Structuur in combinatie met coachen is het beroep Professional Organizer. Daarom heb ik in 2019 de stap gezet naar een eigen bedrijf, Aanzet Organizing. Door soms simpele veranderingen kun je meer grip op je leven/werk krijgen. Ik geef je dus eigenlijk een aanzet zodat je zelf weer aan zet bent. Dat verklaart de naam van mijn bedrijf.

Woorden die op mij van toepassing zijn: eerlijk, praktisch en gestructureerd.

Eerlijk
Ik ben empathisch, ik houd rekening met een ander, maar ben recht door zee. Als coach confronteer ik je met je eigen gedrag.

Praktisch
Ik denk snel in oplossingen, maar een oplossing heeft pas zin als de oorzaak is achterhaald. Daarom doe ik altijd eerst een kennismakingsgesprek en maak een plan van aanpak alvorens we praktisch aan de slag gaan.

Gestructureerd
To-do-lijstjes, een plan van aanpak, de juiste volgorde zijn belangrijke hulpmiddelen bij het opruimen. Ik zal je allerlei handige tips geven om geordend te blijven.

Als lid van de branchevereniging NBPO ben ik onderdeel van een landelijk netwerk van Professional Organizers. Ik ben actief binnen een intervisiegroep en neem deel aan de thema bijeenkomsten om op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe? Volg mij: